Tuesday, April 5, 2011

anda marah tak?

nik is reporting nak report satu lagi berita yang ceritanya tak pernah- pernah habis!...

anda marah tak kalau satu hari tak ada air?kesal?nak menangis?nak meraung?..uh semuanya dah terlambat. hakikatnya air memang tak ada dan ini terjadi di kolej kediaman saya. malas nak sebut nama kolej, malas nak sebut universiti mana...ada yang dah tau pun.

hari ini, bekalan air terputus satu hari suntuk. saya tak tahu sama ada esok akan berlanjutan atau tidak?...susah nak pergi kolej lain cari air tau..naik bukit pergi mandi kat kolej lain, pastu turun bukit sampai bilik balik, badan dan berpeluh, dah busuk balik.

i don't know what cause the problem. is it because of penguatkuasa? person i voted in campus election? or memang sebenarnya dekat malaysia ni dah kekurangan air?

nik is reporting merayu janganlah menyeksa pelajar waktu study week ni. mereka perlu mandi, mereka perlu segar untuk mengulangkaji pelajaran.

let me show you pictures of orang- orang yang boleh gila bila tak ada air






by: Nik Husna Nik Ali

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...